Lettertype 2 DXF en G-Code

Klik op het logo van de ga naar de home page.
 Wat wil je doen?  |  Software categorieën  |  Bestel  |  Over ons  |  Meer informatie
Wat wil je doen?  |  Software categorieën  |  Bestel  |  Over ons  |  Meer informatie

Eenvoudig de software waarnaar je altijd al op zoek was - Er zijn meer dan 190 programma's beschikbaar
Eenvoudig de software waarnaar je altijd al op zoek was

[ <<< Ga terug ]

Koop nu voor 69 EUR  

Deze website in het Duits. Diese Seite auf Deutsch.Deze website in het Engels. This page in English.Deze website in het Frans. Ce site web en français.Deze website in het Italiaans. Questo sito in lingua italiana.Deze website in het Spaans. Este sitio web en idioma español.Deze website in het Portugees. Este site em português.This page in Polish. Ta strona w języku polskim.This page in Russian. Этот сайт на русском языке.This page in Czech. Tato stránka v češtině.

Lettertype 2 DXF en G-Code 3.5

(~2000 Kb) EUR 69
Maak een tekst aan in een geďnstalleerd TrueType lettertype of single line font en sla het resultaat op als DXF-bestand of G-code bestand.

Zo kunt u het lettertype plotten om te gebruiken voor gravures met uw NC-machine, enz.

U hoeft alleen tekst in te voeren en te klikken op “Sla op als DXF-bestand...”. De tekst zal als polygoonlijn informatie in het DXF-bestand worden opgeslagen.

De nieuwe versie kan nu ook stencilfonts met openingen aanmaken. Of u kunt G-Code aanmaken en deze en de backplot van aangemaakte G-Code op het scherm bekijken. Het programma kan ook G-Code of DXF-bestanden van uw harde schijf importeren en de backplot tonen. Met de single-line vector lettertypes kunt u niet alleen de contour van TrueType lettertypes weergeven, maar ook de middenlijn van de karakters.

Versie 3 kan de G-Code direct naar uw NC-machine doorsturen. En deze versie kan nu naast lijnsegmenten ook bogen als output aanmaken (G-Code commando’s G02 en G03).

Nieuw: Nu inclusief Editor voor single-line lettertypes. Daarmee kunt u uw eigen single-line lettertypes aanmaken. U kunt het programma van welk TrueType lettertype dan ook een single-line lettertypes laten aanmaken, en de single-line lettertypes in de Editor aanpassen. U kunt vervolgens van uw eigen single-line lettertype een DXF of G-Code output aanmaken.

Het single-line lettertype gebruikt Béziercurves. Als u deze exporteert kunnen de Béziercurves worden omgezet naar bogen voor uw NC-machine (G02 en G03). Het programma wordt geleverd met enkele single-line lettertypes.

Versie 3.1 kan nu tekst in een cirkel als output leveren.

Het programma kan nu naast G-Code ook ESSI-code aanmaken.

Nieuw: Het programma heeft nu een “Designer” modus. In deze modus kunt u meerdere tekstobjecten met verschillende lettertypes en aanmaken, en deze tekstobjecten plaatsen. U kunt vervolgens het resultaat als DXF-bestand exporteren. Zo kunt u in één DXF-bestand zowel single-line als contourlettertypes.

Download demo-versie van Lettertype 2 DXF en G-Code

Koop nu de software Lettertype 2 DXF en G-Code voor 69 EUR

Copyright (c) 1998-2024 by CAD-KAS Kassler Computersoftware GbR